Njuter av Rio!

Oui allihopa!

Sorry for dalig uppdatering,ni forstar vi ar ju i Rio de Janeiro, ingen tid for dator.
Vi har gjort massor de har dagarna, som att sola, bada pa Copacabana, vart pa rikitga Favela fester, och da ska ni ska veta att man maste besoka en Favela, eller gora som vi och besoka fler nar man kommer till Rio.
Vi var pa en fest lang ute i en Favela och det var en av de basta hittills, de vet hur man dansar och shajkar rumpan, inte bara tjejerna utan killarna ocksa. Vi tror att de ar gjorda for att dansa ALLIHOPA.
Vi har aven utforskat nastan hela Rio, genom att ga. Vi forsoker smalta in genom att rora pa oss sa mycket, sa att vi kankse far en Brasilians rumpa(vi onskar)
Gott folk vi menar allvar, killar som tjejer,tjejer som killar ALLA har en feeeet rumpa, sant som man ser pa tv och bilder ar faktiskt sant.(Mehri kom hit, om nagon sa ar det du som maste se detta).

En sak som vi faktiskt har kommit fram till och maste fa sagt ar att alla som sager att Brasilien ar farligt ar bara skitsnack.Har ar de mer hjalpsamma och vanliga an i Sverige. Vill du aka hit gor det, det finns inget att vara radd for.Ett ex ar att en kvinna foljde med oss runt i 20 min och hjalpte oss dit vi skulle.



Nu ska vi dra vidare fran Rio till Arraial do Cabo som ligger 2 tim fran Rio.
Vi kanske inte hor av oss pa nagra dagar,men lovar att vi kommer upp med bilder och flera inlagg snart.


LOVE Nihada och Adela
Ps. Saknar vara UNDERBARA mammor.  


Kommentarer
Postat av: Mehrii

Mina planer e ju att göra silicon i arslet i brasilien, det är en riktig trend att göra det där ;)

Fett niiiiiice

2010-10-22 @ 15:42:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0