Santos(Sao Paulo) och Buenos Aires!



Hej kalla Sverige!

Just nu ar vi i Buenos Aires! Det ar jatte varmt har, man kan knappt ga ut! Vi ar valdigt besvikna pa staden och manniskorna. Det ar inte sa som vi forvantade oss. Staden ar valdigt smutsig men har sina fina sidor. Det ar nyar om 3 dagar och vi vet verkligen inte vad vi ska gora. Vi kommer i alla fall att ata gott. Adelas och Nihadas storsta problem ar vem som ska diska idag, sa vi har kommit pa en skit bra regel, en dag diskar Nihada och andra dagen diskar Adela.

Nu lagger vi upp lite bilder, vi vet att vi har vart jatte daliga med det, men de har sa dalig internet har i Sydamerika att man inte ens har lust att sitta vid dator. Vi hoppas att ni forlater oss.

Bilderna ar fran Santos som ligger fran 45 minuter fran Sao Paulo! Det ar en jatte fin stad med massor med fina strander,restauranger har en fin atmosfar och manniskorna ar vanliga!
Men Sao Paulo ar inget att besoka, det ar en jatte stor stad med massor med manniskor,bilar,stora byggnader och dalig luft.(Precis som Stockholm)och sa tycker vi att aven Buenos Aires paminer lite om Stockholm ocksa.Hihii


NJUT!












































































Pa vag till Santos



















Sao Paolo

Hej pa er!
Just nu sitter vi pa bussterminalen Tiete i Sao Paolo och vantar pa var buss till Buenos Aires.
Jatte spannande ar det och vi ser verkligen fram emot det.
Nu har vi tyvar inte sa mycket tid for att lagga upp bilder for er att titta pa, men sa fort vi kommer fram sa kommer vi att lagga upp en massa.
Puss pa er

Ilha Grande

Hej pa er.
Vi ar jatte ledsna for att vi inte har hort av oss.
Men skriver lite nu sa att ni har en anning om var vi ar och vad vi gor.
Vi ar fortfarnde pa Ilha Grande och njuter av alla strander och naturen, semester sugna packa vaskan och ak hit :)
VI ar har fram tills den 15:e och aker da vidare mot Argentina men innan dess sa hinner vi nog fixa med bilder och mer upptaderingar har :)

Vi mar bra och lever som bast har.
ha det bast pusss

RSS 2.0