Santos(Sao Paulo) och Buenos Aires!



Hej kalla Sverige!

Just nu ar vi i Buenos Aires! Det ar jatte varmt har, man kan knappt ga ut! Vi ar valdigt besvikna pa staden och manniskorna. Det ar inte sa som vi forvantade oss. Staden ar valdigt smutsig men har sina fina sidor. Det ar nyar om 3 dagar och vi vet verkligen inte vad vi ska gora. Vi kommer i alla fall att ata gott. Adelas och Nihadas storsta problem ar vem som ska diska idag, sa vi har kommit pa en skit bra regel, en dag diskar Nihada och andra dagen diskar Adela.

Nu lagger vi upp lite bilder, vi vet att vi har vart jatte daliga med det, men de har sa dalig internet har i Sydamerika att man inte ens har lust att sitta vid dator. Vi hoppas att ni forlater oss.

Bilderna ar fran Santos som ligger fran 45 minuter fran Sao Paulo! Det ar en jatte fin stad med massor med fina strander,restauranger har en fin atmosfar och manniskorna ar vanliga!
Men Sao Paulo ar inget att besoka, det ar en jatte stor stad med massor med manniskor,bilar,stora byggnader och dalig luft.(Precis som Stockholm)och sa tycker vi att aven Buenos Aires paminer lite om Stockholm ocksa.Hihii


NJUT!












































































Pa vag till Santos



















Kommentarer
Postat av: Anonym

Va tjock du har blivit nihada:S

2010-12-29 @ 18:52:46
Postat av: NIHADA

det betyder att jag mar bra ;)

2010-12-30 @ 03:58:41
Postat av: Anonym

hahah vadå va du deppad här eller:P

2011-01-01 @ 17:48:09
Postat av: Mehri

Nina, vart e ni nu???

2011-01-13 @ 01:56:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0